PRIVACY VERKLARING

PRIVACYVERKLARING

Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Gebruiker van deze privacyverklaring, tevens verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de AVG, is Sana-Yoga, gevestigd te IJsselstein.

KvK 30262285

BTW 170793230B01

IBAN NL22 RABO 0136 8265 98

Doel van verwerking

Wij gebruiken uw persoonsgegevens enkel om met u in contact te treden (contactgegevens), met u te kunnen communiceren en in het kader van de met u overeen te komen dienstverlening. Wij gebruiken uw gegevens niet voor andere doeleinden.

Indien u ons uw persoonlijke contactgegevens geeft, telefonisch, per email, via de website of anderszins, dan gebruiken wij deze gegevens enkel om met u in contact te treden en met u te communiceren. Indien geen overeenkomst tot dienstverlening tot stand komt, dan worden de gegevens 6 maanden na ontvangst verwijderd.

Verwerken persoonsgegevens

Indien een overeenkomst tot dienstverlening tot stand komt, dan zullen wij over meer persoonsgegevens beschikken dan enkel contactgegevens. Wij gebruiken deze persoonsgegevens enkel in het kader van de met u overeengekomen dienstverlening en verzamelen alleen die gegevens die wij in dat verband nodig of nuttig achten.

De gegevens worden zonder uw toestemming niet met derden gedeeld.

Beveiliging

We hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig bij ons zijn. Bij de verwerking van persoonsgegevens kunnen wij gebruikmaken van een of meerdere verwerkers, zoals een internetprovider en boekhouder. Om uw privacy te waarborgen en de technische beveiliging te verzekeren, sluiten wij alleen verwerkersovereenkomsten af die gesloten zijn overeenkomstig de daaraan in de AVG gestelde eisen met de garantie dat uw gegevens niet buiten de EU worden verwerkt. Als verwerkingsverantwoordelijke blijven wij verantwoordelijk.

Persoonsgegevens die in fysieke vorm zijn vastgelegd, worden bewaard in een deugdelijke afsluitbare ruimte, zodat derden hier geen toegang toe hebben.

Zonder uw toestemming delen wij uw gegevens niet met andere partijen, tenzij daar een administratieve of wettelijke verplichting voor geldt, of er een gerechtelijk bevel voor is.

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor het doel van de verwerking.

We zijn uiteraard wel gehouden aan wettelijke en fiscale verplichtingen. Zo moeten we van de Belastingdienst uw factuurgegevens 7 jaar bewaren.

Persoonsgegevens die in het kader van de met u overeengekomen dienstverlening zijn verzameld, waaronder contactgegevens, worden niet langer dan 2 jaar na afloop van de overeenkomst bewaard en daarna verwijderd of vernietigd.

Cookies
Sana-Yoga maakt geen gebruik van cookies.

Rechten betrokkene

Wij respecteren uw privacy rechten en zullen er aan meewerken dat u de in de AVG aan u toegekende rechten kunt uitoefenen. Voorbeelden hiervan zijn het recht op inzage, correctie en verwijdering van uw persoonsgegevens. Indien u van uw rechten gebruik wilt maken kunt u hierover contact met ons opnemen.

115 thoughts on “PRIVACY VERKLARING

 1. Hallo Wendy, heb je nog plek voor sophie en mij op de ouder kind dag op 22 juni as?
  Groetjes, ingrid Sulman

 2. De meisjes hebben een Heerlijke Yoga les bij Wendy gehad=> Ssuper leuk,lekker ontspannen en Gezellig !!
  het is Echt een aanrader !

 3. Howdy I am so delighted I found your webpage,
  I really found you by mistake, while I was browsing on Yahoo for something else, Anyways I am here now and would just like to say thanks a lot for a tremendous post and a all round
  entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t
  have time to read it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more,
  Please do keep up the awesome work.

 4. This is really interesting, You’re a very skilled blogger.

  I’ve joined your rss feed and look ahead to seeking extra of your wonderful post.
  Additionally, I’ve shared your web site in my social networks

 5. PelangiQQ.com Sites BandarQ and also BandarQ finest Online relied on & Indonesia.PelangiQQ.com gives 24-hour
  solution Down payment & Withdraw quickly as well as safely with
  a minimal down payment only IDR 25,000. We present for
  fans BandarQ Representative as well as the agent’s original money Domino with a perk reward as well as numerous fascinating
  discount. Pelangiqq.com utilizes high server security system so
  regarding make sure the security of the data member.Immediately join us Pelangiqq.com Domino 99 and also AduQ best Online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *