Een massage over de kleding heen, indien mogelijk een massage op de huid, diepe druk technieken (is een aangename druk en kalmerend voor het zenuwstelsel en de (over) gevoeligheid) en een massage van de handen en de voeten, dit zijn de massagetechnieken die tijdens een Heppie massage gebruikt kunnen worden.

Door de massage krijgen de kinderen/pubers/volwassenen de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen en zichzelf te kunnen zijn.
Mensen met autisme zullen vaak eerst moeten wennen aan een massage. De een zal de aanraking prettig vinden, terwijl de andere juist niet aangeraakt wil worden. Altijd geldt: Ieder geeft zijn of haar grens aan.

Effecten van een Heppie massage:

* Kalmerend en angstverminderend
* Verbetert het slaappatroon
* Vermindert pijn
* Bevordert groei
* Verbetert concentratie en oplettendheid
* Lekker in je vel zitten
* Verbetert contact
* Massage zou het niet taakgerichte gedrag verminderen.
* Verhoogt het immuunsysteem

De Heppie massage werd door H. Lodder van Massageconcept International ontworpen voor kinderen & volwassenen met een vorm van autisme, maar is ook heel bruikbaar voor kinderen / pubers / volwassenen met een motorische en/of een verstandelijke beperking, AD(H)D, NLD of het syndroom van Down, voor hoog sensitieve kinderen of zij die moeilijk gaan slapen, snel en vaak boos worden of zich slecht in hun vel voelen.

In februari 2015 heb ik  een speciale massage geleerd voor hooggevoelige kinderen/volwassenen bij Zonnevlecht Opleidingen, en een certificaat behaald. In 2016 ben ik geslaagd voor mijn certificaat Heppie Massage bij Helen Lodder .

MASSAGE  PRIJZEN  :

Alle massages zijn inclusief een voetenbad , hoofd & voetmassage.
Lichaamsmassage 60 minuten 65 euro
Lichaamsmassage 30 minuten40 euro
DUO massage (2 personen op hetzelfde tijdstip) 60 minuten120 euro
Kortere of langere massages is in overleg mogelijk.

De (yoga) massages worden gegeven op een heerlijke zachte mat of massage tafel in een sfeervolle ruimte van Tanith Yoga te IJsselstein. Een massage kan ook bij jullie thuis plaatsvinden, vraag naar de mogelijkheden.

Ik kan evt.ook bij jullie thuis komen masseren (alleen een 60 minuten massage), ik reken dan € 10,00 extra binnen IJsselstein, daarbuiten reken ik extra reiskosten.

DUO massage is mogelijk, samen met je kind, ouder, partner, vriend of vriendin. Deze wordt gegeven in de sfeervolle massageruimte bij Tanith Yoga op de woensdag of vrijdagmiddag of evt.op zaterdag. Tijd in overleg.

Voor meer informatie of een afspraak kun je contact opnemen met Wendy: info@sana-yoga.nl